Shell-brandstoffen

Als Shell-distributeur leveren wij aan diverse branches in Zeeuws-Vlaanderen brandstoffen, smeermiddelen en brandstoftanks. Daarnaast volgen wij innovaties op het gebied van brandstoffen in onze sector nauw op en zijn wij een officieel verkooppunt van het product Aspen, de schoonste benzine op de markt.

Heeft u brandstof nodig? Wij zijn Shell-leverancier.

Wij leveren Shell-brandstoffen op locatie in de regio Zeeuws-Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor Shell FuelSave Diesel, Shell GTL Fuel en AdBlue. Het is uiteraard ook mogelijk om zelf de brandstoffen te tanken bij onze locatie aan de Scherpbierseweg in Groede. Heeft u een snelle levering nodig? Neem dan contact met ons op zodat uw bedrijf niet stil hoeft te liggen.

Lees hier alles over onze brandstoffen
Shell FuelSave Diesel

Shell FuelSave Diesel is ontwikkeld om meer energie uit elke druppel brandstof te halen. De reinigende toevoegingen in deze brandstof helpen de vorming van vuilafzettingen op injectoren te voorkomen. Hierdoor wordt het rendement van de verbranding verhoogd, wat bijdraagt aan een lager brandstofverbruik vanaf de eerste tankbeurt. U kunt zonder problemen van elke diesel overstappen naar Shell FuelSave Diesel. 

Klik hier voor meer informatie

Shell GTL Fuel

Van bouwmachines en kranen tot binnenvaartschepen en rondvaartboten. Shell GTL Fuel wint terrein op alle vlakken. GTL is een vloeibare brandstof gemaakt van aardgas, verbrandt schoner dan conventionele diesel uit aardolie, en produceert daardoor minder lokale uitstoot en zwarte rook. De innovatieve brandstof is geur- en kleurloos en is eenvoudig toe te passen in bestaande machines, vrachtwagens en schepen met nieuwe en oudere dieselmotoren.

Klik hier voor meer informatie 

AdBlue

AdBlue is een in water oplosbare vloeistof, speciaal ontwikkeld om uitlaatgassen te verminderen en ervoor te zorgen dat voertuigen voldoen aan de emissienorm. De meerderheid van zware bedrijfswagens, maar ook sommige lichtere bedrijfswagens en personenauto’s gebruiken AdBlue. Wij kunnen naast dieselproducten ook AdBlue leveren met onze tankwagen, maar kunnen dit ook in 1.000-liter vaten aanbieden. 

CO2-compensatie

Duurzaamheid speelt in toenemende mate een belangrijke rol in onze samenleving. Middels de juiste keuze van brandstof kan men op duurzame wijze te werk gaan. Echter is het ook mogelijk om hier een stap verder in te gaan en CO2-compensatie toe te passen. Vraag ons naar de mogelijkheid om CO2-neutrale diesel te leveren. 

Wilt u meer informatie over onze brandstoffen? 
Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Zorg voor betere prestaties met onze smeeroliën

In een typische dieselmotor gaat het grootste deel van de energie van brandstof verloren door ontwikkeling van warmte en motorwrijving. De moderne producten van Shell zijn dé manier om rendement en levensduur van uw dieselmotoren te verbeteren. Dit wordt bereikt door speciaal ontwikkelde toevoegingen die resulteren in een lagere viscositeit en een verminderde wrijving tussen langs elkaar bewegende metaaloppervlakken in de motor en aandrijving. Uiteindelijk kan hierdoor het brandstofverbruik tot 5% verminderd worden en zullen uw motoren zo lang mogelijk optimaal kunnen presteren. Naast deze uitstekende motoroliën leveren wij een compleet assortiment smeermiddelen voor versnellingsbakken, aandrijfassen, transmissies en lagers.

Bent u al bekend met de voordelen van smeeroliën?

  • Langere levensduur van de motor
  • Tot 5% minder verbruik
  • Optimale prestaties
Lees hier alles over onze smeermiddelen
Tellus

Hydraulische vloeistoffen van Shell Tellus omvatten synthetische technologieën die de standaardlevensduur tot vier keer kunnen verlengen en goedkopere, betrouwbare producten voor minder veeleisende toepassingen. 

Klik hier voor meer informatie

Rimula

Shell Rimula-motoroliën worden gebruikt voor vrachtwagens en zware toepsassingen. De adaptieve technologie van Shell Rimula zorgt voor een uitmuntende slijtagebescherming met verlaagde viscositeit wat het brandstofverbruik ten goede komt.

Klik hier voor meer informatie

Gadus

Shell Gadus-smeervetten zijn ontwikkeld om de beste waarde te bieden middels een verbeterde slijtagebescherming, lange levensduur van smeervet en hoge systeemefficiëntie. Van smeervetten die een betrouwbare werking bieden voor standaardtoepassingen tot specialistische smeervetten voor stille, hoge temperatuur- en hoge belastingstoepassingen: er is een Shell Gadus-product dat kan bijdragen aan het optimaliseren van uw systeemrendement en bedrijfskosten.

Klik hier voor meer informatie 

Wilt u meer informatie over onze smeermiddelen? 
Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Wij leveren Kiwa-gecertificeerde brandstoftanks

In Nederland moeten tankinstallaties met vloeistoffen gekeurd en gecertificeerd zijn. Onder deze vloeistoffen vallen onder andere brandstof, smeerolie en afgewerkte olie. In Nederland moeten stalen tanks die gebruikt worden voor brandstof- of smeerolieopslag om de 15 jaar gekeurd worden. Wij begeleiden het uitvoeren van deze Kiwa-gecertificeerde keuring van zowel boven- als ondergrondse tankinstallaties. 

Uw brandstoftank moet voorzien zijn van een keuringscertificaat en installatiecertificaat. Daarnaast moet elk jaar uw tank gekeurd worden, wat wij graag voor u verzorgen. 

Ook voor nieuwe tankinstallaties kunt u bij ons terecht. Samen zoeken we naar de geschikte tankinstallatie voor uw bedrijf. 

Wilt u meer informatie over onze tankinstallaties? 
Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Op zoek naar de schoonste benzine? 

Aspen levert brandstof, kettingzaagolie en tweetaktmengoliën. Aspen-benzine is speciale alkylaatbenzine. Alkylaatbenzine is de schoonste benzine die gewone benzine zoals Euro 95 en Super 98 kan vervangen. Het is beter voor uw gezondheid, het milieu en de machine. Alkylaatbenzine bevat vrijwel geen schadelijke stoffen zoals benzeen, tolueen en zwavel. Hierdoor zijn de uitlaatgassen beduidend minder schadelijk en wordt het risico op kanker door blootstelling aan benzeen beperkt. Als gebruiker merkt u het verschil met gewone benzine meteen; geen last van irritaties aan ogen en luchtwegen, geen hoofdpijn en misselijkheid meer. Overal waar mensen direct in aanraking komen met brandstofdampen en uitlaatgassen is Aspen een zeer gewaardeerd alternatief.

Wij zijn een officieel verkooppunt van het product Aspen, de producten worden zowel op de locatie Scherpbierseweg 16 als op het tankstation Nieuwstraat 3 verkocht. 

Klik hier voor meer informatie 

Wilt u meer informatie over het product Aspen? 
Neem dan contact met ons op!

Neem contact op