Leverancier agrarische sector

Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment in benodigdheden voor de agrarische sector. Gewasbeschermingsmiddelen, perstouw, groenbemesters, biostimulanten, meststoffen, uienzaad en uiteraard nog veel meer producten die nodig zijn voor het telen van gezonde en hoogwaardige landbouwproducten. Wij leveren producten voor diverse agrarische sectoren en houden de ontwikkelingen in de agrosector nauwlettend in de gaten, zodat we een passend advies kunnen bieden.

Bescherm uw gewassen met de beste middelen

Gewasbeschermingsmiddelen kunnen u helpen om een gezond en mooi gewas te telen met een goede kwaliteit en opbrengst als gevolg. Wij voorzien u graag op het juiste moment van de juiste producten. Door onze korte lijnen en flexibiliteit hebben wij korte leveringstermijnen en kunt u tijdig over de producten beschikken.

Lees hier alles over onze gewasbescherming
Elektronische leverbonnen

Het is mogelijk om de leverbonnen van gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen te koppelen met uw Dacom-, Agrovision- of AgroManagersysteem. U kunt dit zelf aangeven in uw systeem door Van den Hemel als leverancier te koppelen. Voor vragen hieromtrent kunt u contact opnemen met Arno van den Hemel.

Spuitlicentie

Het is alleen mogelijk gewasbeschermingsmiddelen af te halen of te bestellen met een geldige spuitlicentie. Via www.erkenningen.nl kunt u de geldigheid van uw licentie zien en hoeveel en welke bijeenkomsten u nog moet volgen om deze te kunnen verlengen. 

Advies

Voor een geslaagde teelt van uw gewassen is de juiste inzet van gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen van essentieel belang. Wij staan u graag hierin bij met een vrijblijvend advies. Neem hiervoor contact op met adviseur Arno van den Hemel.

TTW

Het TTW-systeem biedt een andere kijk op uw teelt. Middels verschillende metingen voor, tijdens, en na het seizoen, wordt uw teelt gestuurd op belangrijke parameters. Door datapunten te vergelijken met een jarenlang opgebouwde database, kan er een gericht advies gegeven worden om een beter eindresultaat tegemoet te zien. Voor meer informatie kunt u terecht bij Arno van den Hemel.

PT+

Precisieteelt Plus, afgekort PT+, is een innovatief teeltconcept. U haalt maximaal rendement uit uw perceel door aan de basis te zorgen dat de plant optimaal kan groeien. Dit levert naast meer opbrengst ook betere kwaliteit op. Op basis van bodemkaarten kunt u gewasbeschermingsmiddelen en/of meststoffen (ook compost en organische mest) op de juiste plek in de juiste hoeveelheid op uw perceel inzetten. Naast het variabel spuiten en bemesten kan een bodemkaart ook gebruikt worden om variabel te poten en te zaaien. Voor meer informatie kunt u terecht bij adviseur Arno van den Hemel.

CDG-certificaat

Bedrijven die handelen in professionele gewasbeschermingsmiddelen moeten sinds 1 januari 2010 voldoen aan de Algemeenverbindendverklaring (AVV) van het CDG-certificatieschema én opgenomen staan in het register van de Stichting CDG. Van den Hemel is CDG-gecertificeerd.

Kiemremming aardappelen

Voor een lange bewaring van uw aardappelen is een goede kiemremming belangrijk. Wij beschikken over apparatuur om Biox-M toe te passen; een natuurlijke kiemremmer op basis van groene muntolie die ook gebruikt mag worden in de biologische teelt.
Indien andere middelen beter geschikt zijn voor uw bewaring, kunnen wij er ook voor zorgen dat deze worden toegediend. 

Wilt u meer informatie over onze gewasbescherming? 
Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Perstouw voor alle soorten balen

Balenperstouw wordt toegepast voor het binden van hooibalen, silagebalen of strobalen. Het assortiment perstouw is geschikt voor zowel grootpakpers als kleinpakpers. 

Wij voeren de volgende producten:

  • Fybron KV Rood 130
  • Fybron KV Blauw 150
  • Kluko KV 300
  • Kluko KV 250
  • Kluko 130
  • Kluko Sisal 150

Wilt u meer informatie over ons perstouw? 
Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Ga voor optimale teelt met groenbemesters

Het belang en de aandacht voor groenbemesters is de afgelopen jaren toegenomen. Het is dan ook niet voor niets dat de teelt van een groenbemester steeds vaker als een volwaardige teelt wordt gezien. Een goed geslaagde groenbemesting kan een grote positieve bijdrage leveren aan uw bodemgezondheid. Een geslaagde teelt vergt aandacht van het zaaien tot aan het onderwerken van uw groenbemester.

Er zijn verschillende soorten groenbemesters met hun eigen kenmerken en functionaliteit. Zo moet een keuze voor een groenbemester altijd starten met de vraag “Wat wil ik met de teelt van mijn groenbemester bereiken?”. 

Het is daarbij van belang te weten in welke conditie uw bodem zich bevindt. Moet u zich richten op aaltjesbeheersing of juist op aanvoer van organische stof? Wanneer wil ik mijn groenbemester zaaien en welk teelt volgt er daarna? Vragen die van belang zijn bij het maken van uw keuze en daar helpen wij u graag bij.

Wilt u meer informatie over onze groenbemesters? 
Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Voor iedere teelt een passend voedingsmiddel

Door op het juiste moment de hormoonbalans van een plant te beïnvloeden kan een beter resultaat behaald worden. Stoller is de pionier op het gebied van onderzoek naar de plantenfysiologie en weet dankzij uitgebreid onderzoek precies wat een plant nodig heeft om optimaal te groeien. De groei kan gereguleerd worden door toediening van biostimulanten. Stoller biedt een uitgebreid middelenpakket aan als oplossing voor een groot aantal traditionele problemen die zich voordoen in gewassen. Wij verkopen producten van Stoller. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Arno van den Hemel.

Wilt u meer informatie over Stoller? 
Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Voor welk uienras kiest u?

Wij kunnen u adviseren in de uienzaadkeuze en verkopen diverse rassen uienzaad van verschillende firma's. We leveren een uitgebreid assortiment. Afhankelijk van uw teeldoel en grondsoort bieden we een breed scala aan mogelijkheden. Een juiste keuze is van essentieel belang voor een geslaagde teelt. Neem contact op met Eric van den Hemel of Arno van den Hemel als u meer wilt weten. 

Wilt u meer informatie over ons uienzaad? 
Neem dan contact met ons op!

Neem contact op