Leverancier agrarische sector

Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment in benodigdheden voor de agrarische sector. Gewasbeschermingsmiddelen, perstouw, groenbemesters, biostimulanten, meststoffen, uienzaad en uiteraard nog veel meer producten die nodig zijn voor het telen van gezonde en hoogwaardige landbouwproducten. Wij leveren producten voor diverse agrarische sectoren en houden de ontwikkelingen in de agrosector nauwlettend in de gaten, zodat we een passend advies kunnen bieden.

Bescherm uw gewassen met de beste middelen

Gewasbeschermingsmiddelen kunnen u helpen om een gezond en mooi gewas te telen met een goede kwaliteit en opbrengst als gevolg. Wij voorzien u graag op het juiste moment van de juiste producten. Middels korte lijnen en de flexibiliteit binnen het bedrijf, kunt u uw product op het juiste moment tot uw beschikking hebben. 

Lees hier alles over onze gewasbescherming
Elektronische leverbonnen

Het is mogelijk om de leverbonnen van gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen te koppelen met uw Dacom-, Agrovision- of AgroManagersysteem. U kunt dit zelf aangeven in uw systeem door Van den Hemel als leverancier te koppelen. Voor vragen hieromtrent kunt u contact opnemen met Arno van den Hemel.

Spuitlicentie

Het is alleen mogelijk gewasbeschermingsmiddelen af te halen of te bestellen met een geldige spuitlicentie. Via www.erkenningen.nl kunt u de geldigheid van uw licentie zien en hoeveel en welke bijeenkomsten u nog moet volgen om deze te kunnen verlengen. 

Advies

Voor een geslaagde teelt van uw gewassen is de juiste inzet van gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen van essentieel belang. Wij staan u hier graag in bij met een vrijblijvend advies. Neem hiervoor contact op met adviseur Jan Mol of Arno van den Hemel.

TTW

Het TTW systeem biedt een andere kijk op uw teelt. Middels verschillende metingen voor, tijdens, en na het seizoen, wordt uw teelt gestuurd op belangrijke parameters. Door datapunten te vergelijken met een jarenlang opgebouwde database, kan er een gericht advies gegeven worden om een beter eindresultaat tegemoet te zien. Voor meer informatie kunt u terecht bij Jan Mol.

PT+

Met het PT+ concept haalt u maximaal rendement uit uw perceel door op basis van bodemkaarten, gewasbeschermingsmiddelen of meststoffen op de juiste plek in de juiste hoeveelheid in te zetten op uw perceel.  Naast het variabel spuiten en variabel bemesten kan een bodemkaart ook gebruikt worden om variabel te poten. Voor meer informatie kunt u terecht bij adviseur Jan Mol.

CDG-certificaat

Bedrijven die handelen in professionele gewasbeschermingsmiddelen moeten sinds 1 januari 2010 voldoen aan de Algemeenverbindendverklaring (AVV) van het CDG-certificatieschema én opgenomen staan in het register van de Stichting CDG. Van den Hemel is CDG-gecertificeerd.

Kiemremming Aardappelen

Na het verdwijnen van Chloorprofam in de aardappelbewaring, zijn er andere middelen op de markt gekomen om uw aardappelen te bewaren. Wij kunnen u helpen bij het inzetten van het product Biox-M, middels een ElectroFog kan het product toegediend worden. 

Wilt u meer informatie over onze gewasbescherming? 
Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Perstouw voor alle soorten balen

Balenperstouw wordt toegepast voor het binden van hooibalen, silagebalen of strobalen. Het assortiment perstouw is gericht op zowel gebruik op grootpak pers als op kleinpak pers. Wij voeren de volgende producten;

  • Fybron KV Rood 130
  • Fybron KV Blauw 150
  • Kluko KV 300
  • Kluko KV 250
  • Kluko 130
  • Kluko Sisal 150

Wilt u meer informatie over ons perstouw? 
Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Ga voor optimale teelt met groenbemesters

Het belang en de aandacht voor groenbemesters is de afgelopen jaren toegenomen. Het is dan ook niet voor niets dat de teelt van een groenbemester steeds vaker als een volwaardige teelt wordt gezien. Een goed geslaagde groenbemesting kan een grote positieve bijdrage leveren aan uw bodemgezondheid. Een geslaagde teelt vergt aandacht van het zaaien tot aan het onderwerken van uw groenbemester.

Er zijn verschillende soorten groenbemesters met hun eigen kenmerken en functionaliteit. Zo moet een keuze voor een groenbemester altijd starten met de vraag “Wat wil ik met de teelt van mijn groenbemester bereiken?”. 

Het is daarbij van belang te weten in welke conditie uw bodem zich bevindt. Moet u zich richten op aaltjesbeheersing of juist op aanvoer van organische stof? Wanneer wil ik mijn groenbemester zaaien en welk teelt volgt er daarna? Vragen die van belang zijn bij het maken van uw keuze en daar helpen wij u graag bij.

Wilt u meer informatie over onze groenbemesters? 
Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Voor iedere teelt een passend voedingsmiddel

Stoller is een fabrikant van plantvoedingsmiddelen. De producten van Stoller richten zich op de fysiologie van de plant. Middels een uitgebreid producten pakket kan er gestuurd worden op de hormoonbalans van een plant. Door op het juist moment met het juiste product de hormoonhuishouding te beïnvloeden kan er meer uit uw teelt gehaald worden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Mol of Arno van den Hemel.

Wilt u meer informatie over Stoller? 
Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Voor welk uienras kiest u?

Wij kunnen u ook helpen bij het adviseren, in, en aanleveren van uienzaad. Er zijn verschillende rassen uien voor verschillende soorten teeltdoelen en voor verschillende soorten gronden. Een juiste keuze is daarom van essentieel belang voor een geslaagde teelt. Neem contact op met Eric van den Hemel of Jan Mol als u meer wilt weten. 

Wilt u meer informatie over ons uienzaad? 
Neem dan contact met ons op!

Neem contact op